Page 46 - LL23-06GR_EUR-web
P. 46

              ΝΕΟ
Ι Κ
                                              Μ
Ε
Η
Α Φ
 Η
Λ
Γ Ρ
   Ε Γ
Η
Ε
Κ
   Τ
Ρ
                             46
      Συμπαγής και ανθεκτική κατασκευή:
Χάρη στα υψηλής ποιότητας πλαστικά και τις ανθεκτικές βιδωτές συνδέσεις, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία παρέχει ιδιαίτερα καλή προστασία από μηχανικές επιδράσεις.
Σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας eMONSTER 18V
Το αποδοτικό σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας eMONSTER 18V ενοποιεί μια σειρά επαγγελματικών επαναφορτιζόμενων ηλεκτρικών εργαλείων. Όλα τα εργαλεία μπορούν να λειτουργούν με το ίδιο σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Η γκάμα περιλαμβάνει πολλά προϊόντα και διευρύνεται διαρκώς. Κάθε νέο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιείται εξίσου με αυτό το σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια αυτό το σύστημα επαναφορτιζόμενης μπαταρίας και να το διευρύνετε με εργαλεία eMONSTER 18V – Παραμένετε στην ίδια οικογένεια επαναφορτιζόμενων μπαταριών.
Απαγωγή θερμότητας:
Χάρη στη δομή νευρώσεων, η θερμότητα οδηγείται προς τον αέρα του περιβάλλοντος, όπως σε ένα ψυγείο.
Πρόσθετα προστασία για μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:
Προστασία υπέρτασης
• Προστασία έναντι μη επιτρεπόμενα υψηλών πηγών τάσης
Προστασία χαμηλής τάσης
• Προστασία από βαθιά εκφόρτιση κατά τη λειτουργία
Διαχείριση θερμοκρασίας
• Συντονισμός εργαλείου και επαναφορτιζόμενης μπαταρίας για την αποτροπή υπερφόρτωσης στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Ενεργή ψύξη αέρα:
(μόνο σε ταχυφορτιστή 8,0Ah) Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας του ταχυφορτιστή 8,0Ah παρέχει κατά τη διαδικασία φόρτισης συνεχώς κρύο καθαρό αέρα, για να μειωθεί αποτελεσματικά η θερμότητα που δημιουργείται στην μπαταρία και στον φορτιστή. Με αυτήν την ήπια διαδικασία φόρτισης αυξάνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Βελτιστοποιημένη διάταξη στοιχείων:
Μέσω μιας δομής σωλήνων, τα μεμονωμένα στοιχεία ωθούνται στο πλαστικό που απάγει τη θερμότητα. Έτσι δημιουργείται μια σταθερή επαφή ανάμεσα στο στοιχείο και το πλαστικό που απάγει τη θερμότητα. Δεν υπάρχει πλέον μονωτική στρώση αέρα που μπορεί να μείωνε την απαγωγή θερμότητας.
Ο
Ν
STAINLESS STEEL STAINLESS STEEL
   


   44   45   46   47   48